Антоан Гризман: Не е важно как играем, стига да спечелим

Антоан Гризман каза, че няма значение как Франция ще се представи срещу Хърватия на финала на Световната купа в неделя, стига да спечели.

Белгийците Еден Азар и Тибо Куртоа критикуваха представянето на Франция в полуфинала където спечелиха с 1: 0.

Гризан обаче твърди, че Франция ще направи всичко необходимо, за да вдигне Световната купа за втори път в Москва в неделя.

„Тибо Куртоа, той играеше в Атлетико, той беше испански шампион. С Челси, вярва ли, че играе футбола на Барселона?“ – каза Гризман.

„Не ми пука как, искам втора звезда на тази риза и ако имам звезда, не ми пука за играта, която сме играли.“

Гризман смята, че напредъкът на Франция е изграден върху колективни усилия в цялата група.

„Смятахме, че трябва да бъдем единни, трудни за победа, като се подобряваме с течение на времето“, добави 27-годишният Гризман.

Той очаква треньорът Дешан, който спечели Световното първенство като играч през 1998 г., да бъде готов за предизвикателството пред стадион Лужники.

– Той знае пътя, ние вярваме в него, вярваме му – каза нападателят. „Той добре ни подготви за мачовете и направи силни избори в този турнир, особено с Бенджамин Павард и Лукас Ернандес. Изборът му се отплаща и се надявам, че ще продължи.“

Световното първенство по футбол 2018 или Mondial 2018 ще бъде двадесет и първото издание на Световната купа (Word Cup). Това издание на турнира ще се проведе в Русия през 2018 г. След като е избрана измежду кандидатите: Испания-Португалия, Белгия-Холандия и Англия на 2-ри декември 2010 година. Това ще бъде първият път в историята. В който световно първенство ще се провежда в Източна Европа.

ФИФА е взела решение, че изборът на домакин на Световното първенство по футбол. Което ще се проведе през 2018 година, ще бъде направен заедно с този за 2022 година. На 2-ри декември 2010 година по време на заседанието на Изпълнителния комитет на организацията, проведено в град Цюрих, Швейцария.

АВСТРАЛИЯ, БЕЛГИЯ ЗАЕДНО С ХОЛАНДИЯ, ИСПАНИЯ ЗАЕДНО С  ПОРТУГАЛИЯ, АНГЛИЯ, ИНДОНЕЗИЯ, ЯПОНИЯ, САЩ. МЕКСИКО И  РУСИЯ ЗАЯВАВАТ УЧАСТИЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2009 Г. В ПОДБОРА  НА ДВАТА ЩАБА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПРЕЗ 2018, ТАКА КАКТО И ПРЕЗ 2022.

На страните от Южна Америка и Африка им е било забранено да участват след въвеждането на нов критерий за континентална ротация. От първоначалните 8 кандидатури. Мексико се оттегля рано, Индонезия е отхвърлена поради неспазени минимални гаранции. Докато другите неевропейски страни се оттеглят няколко месеца. Преди решението да се съсредоточи върху избора на домакин за Световното първенство по футбол 2022. С  изключение на Русия, която се класира автоматично като домакин. Всички останали членки на ФИФА имат право да участват в квалификациите.

BET365 ПРЕДЛАГА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СПОРТНИ ЗАЛОЗИ ОНЛАЙН ЗА ФУТБОЛ И СРЕЩИ ОТ СВЕТОВНОТО ПОФУТБОЛ 2018. ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА FIFA MONDIAL 2018.

Всички предстоящи спортни събития и новини за Мондиал 2018 можете да намерите на мондиал2018.com. В сайта можете да намерите пълна и структурирана информация за отборигрупи и класиране.