Гарет Саутгейт защитава Хари Кейн след като Англия падна с 2: 0 от Белгия

Гарет Саутгейт защити представянето на Хари Кейн, след като кампанията на Световното първенство за Англия приключи със загуба с 2: 0 от Белгия за третото място в Санкт Петербург.

Кейн е готов да завърши турнира в Русия със Златната обувка, след като отбеляза шест гола, които дойдоха в първите им три мача от Световното.

Въпреки това, той не успя да вкара в последните три мача за Англия, не успя да отчете нито един изстрел в целта през тези мачове, но Саутгейт скочи в защита на капитана след поражението им от Белгия.

„Днес е седмата игра за кратък период от време, а ние имахме невероятни физически и емоционални изисквания за най-малко опитен отбор в турнира“, каза Саутгейт.

„Би било грешно да се съди всеки играч на днешния мач, за това че са се уморили бързо. Мисля, че той ръководи екипа изключително добре, той е ръководи културата, която се опитваме да създадем.

„И въпреки че можем да говорим за по-удобен маршрут към полуфинала, но в миналото имахме такива маршрути и не стигнахме до мястото до което стигнахме сега.

„Изключително се гордея с играчите и те трябва да се гордеят със себеси, защото са постигнали еднакво високо ниво на представяне на турнира, което ебило постигано от всеки английски отбор, който е участвал на този турнир“.

Въпреки поражението, Саутгейт похвали представянето на Джон Стоунс и вратаря Джордан Пикфорд.

Световното първенство по футбол 2018 или Mondial 2018 ще бъде двадесет и първото издание на Световната купа (Word Cup). Това издание на турнира ще се проведе в Русия през 2018 г. След като е избрана измежду кандидатите: Испания-Португалия, Белгия-Холандия и Англия на 2-ри декември 2010 година. Това ще бъде първият път в историята. В който световно първенство ще се провежда в Източна Европа.

ФИФА е взела решение, че изборът на домакин на Световното първенство по футбол. Което ще се проведе през 2018 година, ще бъде направен заедно с този за 2022 година. На 2-ри декември 2010 година по време на заседанието на Изпълнителния комитет на организацията, проведено в град Цюрих, Швейцария.

АВСТРАЛИЯ, БЕЛГИЯ ЗАЕДНО С ХОЛАНДИЯ, ИСПАНИЯ ЗАЕДНО С  ПОРТУГАЛИЯ, АНГЛИЯ, ИНДОНЕЗИЯ, ЯПОНИЯ, САЩ. МЕКСИКО И  РУСИЯ ЗАЯВАВАТ УЧАСТИЕ ПРЕЗ ФЕВРУАРИ 2009 Г. В ПОДБОРА  НА ДВАТА ЩАБА НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПРЕЗ 2018, ТАКА КАКТО И ПРЕЗ 2022.

На страните от Южна Америка и Африка им е било забранено да участват след въвеждането на нов критерий за континентална ротация. От първоначалните 8 кандидатури. Мексико се оттегля рано, Индонезия е отхвърлена поради неспазени минимални гаранции. Докато другите неевропейски страни се оттеглят няколко месеца. Преди решението да се съсредоточи върху избора на домакин за Световното първенство по футбол 2022. С  изключение на Русия, която се класира автоматично като домакин. Всички останали членки на ФИФА имат право да участват в квалификациите.

BET365 ПРЕДЛАГА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА СПОРТНИ ЗАЛОЗИ ОНЛАЙН ЗА ФУТБОЛ И СРЕЩИ ОТ СВЕТОВНОТО ПОФУТБОЛ 2018. ПОВЕЧЕ МОЖЕ ДА НАМЕРИТЕ НА FIFA MONDIAL 2018.

Всички предстоящи спортни събития и новини за Мондиал 2018 можете да намерите на мондиал2018.com. В сайта можете да намерите пълна и структурирана информация за отборигрупи и класиране.